Внимание! Внимание! До всички жители и бизнеси на квартал „Шести участък“! Предизвикваме ви!

Младежки център – Габрово се зае да изработи украса, с която да внесе коледен дух по улиците на квартал „Шести участък“ . Работилницата ни вече работи.

Нооооо!

Предизвикваме ви да украсите отвън своите къщи, прозорци към улицата, фасади, входове и входни врати, междублокови пространства, така че да направим квартала истинско коледно бижу!

Разделили сме предизвикателството на две – за частни домове и за бизнеси. Наградата за най-страхотната витрина или къща е коледна торта и още нещо от сърце. Ще ги връчим по време на коледното парти на 23 декември, в двора на бившето помощно училище – сега читалище „Будителите“.  (Дрескод Коледа!)

Журито – младежките работници в Младежки център – Габрово и доброволците ни.

Условията – важни са ни не вложените средства, а любовта към квартала и вярата в неговия потенциал. Усещането да ни подкрепите в желанието да направим заедно нещо вълшебно за Габрово и габровци, да променим, да вдъхновим, да споделим своето с другите.  Търсим домовете, ресторантите и магазините, за които мястото също е мисия и любов. Коледната програма в квартала започва на 18 декември – можете да следите всичко случващо се ТУК.

Изпратете ни снимка на вашата външна украса на имейл yc@gabrovo.bg до 20 декември. Не забравяйте да добавите адреса на своята украса и телефон за връзка. И елате на партито!

 

Конкурс за фотографии на тема „Коледа в „Шести участък“
13 декември 2022
Децата на вокална формация „Upstream voices“ ще пеят за Ели и Митко
13 декември 2022