Технически университет – Габрово ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“. Събитието ще се състои утре, 25 октомври 2022 г., от 10:00 до 14:00 часа в сградата на Университетската библиотека.

В тринадесетото издание на специализирания кариерен форум десетки водещи компании ще търсят своите нови служители и стажанти. Студенти и специалисти, които искат да се развиват в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, ще могат да открият своето работно място или шанс за участие в стажантска програма.

За първи път тази година регистрацията за присъствените събития има опция за директно споделяне на автобиографията с работодатели – максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят. Форумът също е доказала се добра възможност за представяне на работодателските марки.

Габрово е последният академичен град от серията събития през октомври. Изложението се проведе също в София, Пловдив, Варна, както и виртуално в специализирана платформа. Организатор е компанията за комплексни HR услуги за работодатели и търсещи работа в България JobTiger.

Допълнителна информация за участващите фирми и програмата в Габрово е публикувана в интернет страницата на събитието.

Габрово отново с Европейски етикет за иновации и добро управление на местно ниво
24 октомври 2022
Обмен на добри практики в семинар за селски туризъм
25 октомври 2022