Община Габрово отправя покана към всички жители на общината и заинтересованите страни да се включат в публичното представяне на Плана за устойчива градска мобилност на Община Габрово 2021-2030.

Планът за устойчива градска мобилност е стратегически документ, който следва да отговори на новите предизвикателства, като предлага интегрирана визия и политики за всички видове транспорт, планирайки транспортна система, която е социално, екологично и икономически устойчива.

 

Представянето ще се състои на 23 септември 2021г. от 14:00 часа, онлайн чрез платформа Webex.

Линк за достъп: https://mungabrovo.webex.com/mungabrovo/j.php?MTID=m835f41660b196728a1e6ea834f008a71

След като кликнете върху линка, който ще бъде активен малко преди обявения час на събитието, автоматично ще се свали приложението webex.exe, което ще трябва да инсталирате на вашия компютър. С приключване на инсталацията ще се зареди прозорец, в който трябва да се регистрирате с име и реален мейл. Следват настройки на аудиото и видеото на Вашия компютър и присъединяване към срещата. Ако приложениеto webex.exe е инсталирано вече на вашия компютър, при стартиране на линка няма да се свали инсталационен файл, а ще се покаже прозорец „Отваряне на Cisco Webex Meeting“.

Очакваме Ви!

Спринт, слалом, сръчност в Мама е добър шофьор
22 Септември 2021
Без градски транспорт по време на нощното бягане
23 Септември 2021