Евродепутатът Андрей Новаков отново ще бъде част от Gabrovo Innovation Camp като подкрепи тазгодишната инициатива Gabrovo Green Accelerator. Поредицата от събития, станали традиция вече 6 поредни години, дават възможност за изява на креативни хора от всички възрасти и техните вдъхновяващи и иновативни идеи. Вярвайки в нашата кауза, че можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света, г-н Новаков беше наш партньор по пътя на развитието ни.

В Gabrovo Green Accelerator евродепутатът се включва с награда – посещение на Европейския парламент в Брюксел за избрани от него участници. Той ще има възможността да се запознае с финалистите и техните идеи за развитие на финала на акселератора през октомври като част от състава на журито. Екипът на Областен информационен център – Габрово като организатор на инициативата искрено благодари на Андрей Новаков за доверието през годините и вдъхновението, с което винаги зарежда.

Андрей Новаков е член на Европейския парламент от 2014 година. При встъпването си в длъжност е най-младият член на Европейския парламент и един от най-младите в историята на институцията. Лауреат на класацията на списание Форбс „30 под 30“ за най-успешни млади хора в Европа, категория „Политика“. Създател е на първата българска програма на ЕС  A.L.E.C.O., която предоставя възможност на млади европейски предприемачи да почерпят опит от утвърдени в техния бранш компании в САЩ, Израел и Сингапур.

Габровски десант на пловдивска сцена
27 август 2021
ОТКРИТА ПРОЦЕДУРА ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ: „OСНОВЕН РЕМОНТ С ПРЕУСТРОЙСТВО НА СГРАДИТЕ И СЪОРЪЖЕНИЯТА НА КОМПЛЕКС „ЛЕТЕН ТЕАТЪР“ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР В ГАБРОВО“
27 август 2021