На 12 май 2020 г. от 10:00 до 12:30 ч. ще се проведе online конференция с български и германски експерти на тема „Германски технологии за нискоенергийни сгради и възможности за приложението им в България“.

Основни акценти:

  • Преглед на актуалните развития в германската енергийна политика;
  • Обновяването на националния сграден фонд и преход към нискоенергийни сгради;
  • Концепции за снабдяване на сгради и жилищни квартали с енергия от ВЕИ;
  • Потенциали за намаляване на емисиите на CO2 в нежилищни сгради;

Желаещите да се включат в нея ще получат допълнителна покана, в която ще бъде изпратен и линк за присъединяване към конференцията. Участието в конференцията, може да стане чрез компютър или смартфон! Конференцията ще се проведе едновременно на два езика, като Вие може да избирате един от тях!

Индивидуални online бизнес срещи

От 13 до 29 май 2020 г. са предвидени индивидуални online срещи-разговори с български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с германските фирми. Всички разговори ще протекат по точно определен график, съгласуван и с двете страни. Ще бъде изпратена покана с линк за включване в online срещата. На разговорите ще присъства и сътрудник на Германо-Българската индустриално-търговска камара, който при необходимост ще съдейства с превод.

Списък на германските компании, участващи в делегацията, както и програма на конференцията ще намерите на следния линк  https://bulgarien.ahk.de/bg/events/event-details/online-konferencija-i-biznes-sreshchi-s-germanski-firmi-niskoenergiini-sgradi?fbclid=IwAR0Ty7pbZKcp6TdoYwKWQW4mRi9Cxr-N-VcV-rGj85kjxDK4zYHKZsi3pbY

 

„Твоят избор има значение“ подкрепя родното НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС УЕБ ФОРУМ 2020 - включете се в събитието