Предаването на БГ РАДИО „Любими песни за любими хора“ и водещият Наско Стоянов ще празнуват заедно с всички жители и гости на Габрово празника на града. За втора поредна година, студиото на любимото предаване за музикални поздрави се мести в столицата на хумора.

От 15 до 20 май, всяка вечер между 17 до 20 часа, на живо от центъра на Габрово, Наско ще се погрижи да изпълни всички музикални поздрави, с най-хубавите български песни.

Звездни гости на „Любими песни за любими хора“ ще бъдат Николо Коцев от група „Кикимора“, актьорите Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Иван Петрушинов и телевизионната водеща Диана Любенова. Всички те ще споделят в ефира на БГ РАДИО най-веселите си истории и преживявания свързани с Габрово.

Слушателите на БГ РАДИО ще научат всичко най-интересно около организацията на празника от домакините в Габрово – кметът Таня Христова и Иван Минчев – сценарист и режисьор на традиционния карнавал.

На 20 май, към празника се присъединяват и лицата на БГ РАДИО – Симо, Боги, Лора и Деси, които ще бъдат водещи на карнавалното шествие под наслов „Да изкукуригаме от смях“. Кулминацията е същата вечер, когато едни от най-обичаните изпълнители от ефира на БГ РАДИО ще превземат голямата сцена на концерта „Звездите на БГ РАДИО под звездите на Габрово“. Водещият Наско и специалните гости, които пристигат за празника – Pavell & Venci Venc’, Графа, Михаела Филева, Ъпсурт и Б.Т.Р. ще се погрижат да превърнат вечерта в истинско музикално събитие.

Празникът на Габрово ще продължи цяла седмица, като програмата включва много концерти, театрални представления, спортни състезания и светлинно шоу. Повече информация за всички събития от 15 до 21 май, можете да откриете на www.bgradio.bg, на официалния сайт на Община Габрово и на сайта на Карнавал Габрово 2017.

КАРНАВАЛ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ XXIII Международно биенале на хумора и сатирата в изкуството – Габрово 2017, 19 май – 30 септември 2017 г.