Започналата от Габрово инициатива за коледни концерти по музика на Димитър Ненов е избрана от слушателите на БНР за „Музикален проект на годината 2019“, съобщи световноизвестният диригент Йордан Камджалов.

Специални благодарности на всички, които ни подкрепиха, на всички, които гласуваха за нас и на всички, които бяха на концертите в Габрово, София, и Благоевград! През 2020 година Коледната магия с произведенията на Димитър Ненов ще продължи във възможно най-много български градове!", допълни още маестро Камджалов.

Огромна благодарност на всички личности, изграждащи Музикална лаборатория за Човека и GENESIS ORCHESTRA, водени от Йордан Камджалов и Мая Василева - Четрокова, както и на солистите Гиргина Гиргинова и Иво Йорданов, които пренесоха безценен къс от творчеството на арх. Димитър Ненов в Габрово, Благоевград и София. Благодарим на всички за подкрепата! Благодарим, че сме заедно в каузата за обогатяване на културното пространство!", написаха в социалната мрежа по повод отличието от Фондация Йордан Камджалов.