За първи път в 48-годишната история на Дома на хумора и сатирата Музеят ще отбележи рождения си ден онлайн. За съжаление вратите му ще останат затворени, а залите – празни за обичайно очакваните тълпи от гости. Тъжно, но като се замисли човек, дали всеки един от нас не е преживял поне един рожден ден в живота си без гости, торта и подаръци.

Така е и сега. Времето на извънредни мерки ни призовава да бъдем смирени и дисциплинирани.  Да останем по домовете си и да се надяваме, че коронавирусът все някога ще се умори да вилнее. А тогава ще празнуваме физически заедно  – с нови изложби, с цветни детски ателиета, представяния на нашумели книги и филмови прожекции.

Засега, обаче, се налага да поддържаме настроението си с онлайн изложби от фейсбук страницата на Музея, както и от фейсбук групата, където любезно може да споделяте своите забавни истории, картини, мемета и коментари. Уникален шанс да празнуваме хем заедно, хем без масраф!

Онлайн програмата за 1 април включва:

  • Селекция с най-добрите публикации от фейсбук групата на музея, ще откриете на https://bit.ly/39xsadv и https://bit.ly/2X2ERup  ;
  • Шеги за 1 април през целия ден;
  • Онлайн изложбата ДИЗАЙН С УСМИВКА на https://bit.ly/2wG5lXS  .

 

Жълт код за снеговалеж е в обявен за габровска област за 1 април
31 март 2020
Правила за изхвърляне на едри и строителни отпадъци
31 март 2020