Предколедно настроение цари в репетиционната зала на вокална формация „Upstream Voices“. Певците на Ценка Горалова очакват с нетърпение двата благотворителни концерта на 13 декември в габровската зала „Възраждане“ и на 19 декември в ДК „Мара Белчева“ – Севлиево.

„Подай ръка на Поли“ е благотворителната кауза, за която ще пеят младите таланти. В концертите ще се включат и малки танцьори от детските градини „Дъга“ и „Пролет“.

7-годишната Полина Димова е с диагноза детска церебрална парализа. Детето е провело редица рехабилитации в различни болници в България, които обаче не дават резултат. Надежда на родителите на Поли дават няколко процедури в Турция, след които се забелязва значително подобрение. За да продължи то, трябва да продължат и рехабилитациите, които струват 2 280 евро за месечен курс.

До този момент семейството на Поли успява със собствени средства да покрие част от рехабилитационните курсове, закупуването на шини, очила, вертикализатор и всичко друго, което е необходимо за лечение и подобряване на двигателната ѝ активност. За тях надежда е и операцията на стволови клетки, за която имат изготвена оферта на стойност 40 000 долара. За съжаление, вече не могат да се справят сами.

Нека заедно подкрепим малката Поли в борбата ѝ за по-добър живот и по-щастливо детство!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КОНЦЕРТ!

 

Снимки: ВФ „Upstream Voices“ и личен архив

Честит празник на всички доброволци!
5 декември 2019
Днес: среща-разговор със Солакови в ХГ "Христо Цокев"
5 декември 2019