Последното редовно заседание на Общинския съвет в Габрово за този мандат приключи с обръщение на неговия председател Лена Георгиева към общинските съветници. Във финалните си думите към местния парламент тя благодари на колегите си за съвместната работа през последните четири години и отправи пожелания:

Всяка минута от нашето време си струваше усилията, нервите и волята. Не винаги беше лесно, не винаги беше хубаво, но винаги беше истинско, защото вие бяхте истински – верни на себе си и на позициите, които отстоявахте, откровени, дръзки и диалогични.

Бяхте компетентни, повече отколкото сте длъжни, бяхте отговорни точно толкова, колкото се очакваше от вас. Бяхте спокойни понякога, свръх емоционални – друг път, но винаги разумни и заинтересовани да доведем нещата до край. Благодаря ви за това!

Благодаря ви и за шанса, който получих чрез вас - да усетя какво е удовлетвореност от добре свършена работа, да имам подкрепа в трудни ситуации, да споделям радостни мигове и общи вълнения и никога да не ме напуска усещането, че участвам в  нещо голямо и важно, че принадлежа на хората в този град, за чието добруване работя. А фактът, че днес мога да ги гледам открито в очите, е най-голямата ми награда. Без вас, това нямаше да е възможно.

Искам да вярвам, че каквото и да се случва с всеки един от нас оттук- нататък, извън тази зала, ние ще продължим да сме онова малко общество, което не спира да мисли за голямото. Надявам се да не ни разделят делници и по-често да ни събират празници, да се срещаме здрави и усмихнати да се ръкуваме.

На добър час в делата, колеги и до нови срещи!“.