Община Габрово в партньорство с образователните институции и бизнеса в нашия град организира интригуващо и полезно събитие, което среща образование и кариера.

Как се избира подходящо образование?

Как се работи една професия?

Как се гради кариера?

Къде е пътят към успеха?

На всички тези въпроси, а и на още много ще получите отговор по време на събитието „МОДЕЛИРАЙ БЪДЕЩЕТО СИ!“, което ще се проведе на 25 юни 2019г. от 16:30 часа на пл. „Възраждане“.

В събитието ще се включат всички профилирани и професионални гимназии в община Габрово, като ученици и учители ще могат да представят професиите, предлагани в тяхното училище и постигнатото в процеса на обучение. Ще участват също институции, организации и лица, ангажирани с образованието. Част от „МОДЕЛИРАЙ БЪДЕЩЕТО СИ!“ ще бъдат компании, които развиват дейността си в община Габрово и които ще направят интересни и детайлни представяния на професиите в бизнеса.

Община Габрово кани всички габровци – учащи, търсещи, работещи, творящи - да се включат в „МОДЕЛИРАЙ БЪДЕЩЕТО СИ!“, да споделят опит, да създадат нови контакти, да проучат и научат повече за образованието по професии и успешното кариерно развитие в нашия град.