Искаш ли да се срещнеш с представители на едни от най-големите компании в страната? Искаш ли да започнеш своя стаж в най-утвърдените компании на българския пазар? А може би искаш да започнеш своята кариера в регионалния офис на някоя международна компания. Всичко това е възможно с „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Очакваме те на 3 април 2019г. в Технически университет – Габрово, Библиотека.

По време на изложението, участващите компании се срещат лично с кандидатите и имат възможността да презентират себе си креативно и иновативно. Комуникацията е лице в лице и това помага на младите експерти да влязат в контакт и да опознаят организацията много по-лично, отколкото позволява едно общуване по мейла, например.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е най-мащабният кариерен форум в България, на който през годините работа са намерили над 45 000 стартиращи кариерата си специалисти!

Ела на събитието и ще можеш:
• Да се срещнеш с едни от най-големите български и международни компании в страната.
• Да откриеш подходяща стажантска или работна позиция.
• Да получиш кариерен съвет за професионалното си развитие.
• Да научиш всичко важно за подготовката на документи за кандидатстване за работа.

Като млад човек, от теб зависи дали ще успееш. Очакваме те на 3 април 2019г в Технически университет – Габрово, Библиотека!

Организатор на форума е JobTiger - единствената компания в България за комплексни HR услуги, а генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в света с дългогодишна история и традиции е вече 25 години на българския пазар. За това време компанията се наложи като стратегически инвеститор, предпочитан работодател, доверен партньор, компания, подкрепяща редица инициативи, свързани с развитието ни като общество.

Повече информация за събитието може да намериш на неговия сайт.

Очакваме те! Входът е свободен!

Кога: 3 април 2019г

Къде: Технически университет – Габрово, Библиотека