12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България. Семинарът в Габрово ще се проведе на 24 юли от 17.30 до 19.00 часа в Ритуалната зала в сградата на общинската администрация. Той се осъществява с подкрепата на Община Габрово.

Обучението е по проект на Google Дигитален гараж в сътрудничество със SoftUni Digital, който стартира на 14 май тази година. Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж. Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.

Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на годината.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малкия и среден бизнес? По данни, 70% от хората в България използват интернет за лични цели, 55% от българите използват смартфон, 48% от българите, които използват интернет, пазаруват онлайн, а 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка.

Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук. Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.

141 години от Освобождението на Габрово
10 юли 2018
Младежи от пет държави изучаваха тънкостите на предприемачеството
10 юли 2018