От 23 до 25 юни в Габрово ше се срещнат около 40 представители на български туроператори и туристически агенции от цяла страна. Всички те са членове на ABTTA (Асоциация на българските туроператори и туристически агенти), която избра Община Габрово за домакин на 17-та си годишна среща. Това е ключово за АБТТА събитие, на което членовете делегати правят равносметка, анализират важни за тях теми, а в деловата програма има семинарна част, обособена в няколко панела. Заместник -министърът на туризма г-жа Ирена Георгиева е сред официалните гости - лектори на събитието.

Тази година сред водещите теми ще бъдат: Пряк и косвен данъчен риск при осъществяване на туристически дейности, Качество и контрол на туристическото предлагане, Управление на сигурността и силата на бизнес комуникациите и др.

В съпътстващата програма, гостите ще се запознаят с възможностите за туризъм в Габрово и ще посетят някои от ключовите забележителности в града ни, а в съботния панел е отредено време и на габровския туристически бранш, който ще има възможността да се срещне с туроператорите в бизнес срещи.

 

Габрово – кандидат за мрежата от творчески градове на ЮНЕСКО
21 юни 2017
Община Габрово се сдоби с електромобил
22 юни 2017