В Габрово ще се проведе информационен ден, посветен на възможностите за учене в чужбина. Събитието е насочено към всички бъдещи и настоящи студенти и ще се състои на 13 юни 2017 г., от 18.00 часа, в хотел „Балкан“ - зала „Габрово“.

По време на него посетителите ще се запознаят с начините за избор на специалност в университет, кои са професиите на бъдещето, какви фондове за финансиране на таксите за университет са отворени за български студенти и ролята на родителя и учителите при кандитидатстването в чужбина. Ще бъдат представени и възможности за езикови ваканции в България и чужбина през лятото.

Организатор на образователната борса е консултантската фирма „Интеграл“, която е с 25-годишен опит в сферата на образованието. Представител е на повече от 500 партньорски организации - чуждестранни и български университети, средни училища и езикови центрове. Организатор е на най-голямото изложение в България - „Световно образование”, което се провежда от 2004 г. в редица градове у нас.

Професионалните образователни консултанти на „Интеграл“ помагат на българските ученици за приема им в престижно учебно заведение, както и да получат качествено образование, което да им осигури отлична професионална реализация.

Община Габрово кандидатства за енергоуправление на 8 детски заведения
7 юни 2017
София Филм Фест в Габрово – епизод 8
8 юни 2017