Летният ученически лагер "Предприемачът като откривател" получи дарение от габровски спонсор, благодарение на което таксата за 10 ученици от Габрово ще бъде намалена от 240 лв. на 140 лв. Едноседмичният летен лагер стартира на 16 юли 2017 година и ще продължи до 23 юли в архитектурно-етнографския резерват Боженци. В него могат да участват 25 ученици от Габрово и страната на възраст от 15 до 18 години.

„Предприемачът като откривател” е програма, чрез която в продължение на една седмица учениците ще развият своето икономическо мислене и ще опознаят колко е важен моралът в постигането на желаната печалба. Заниманията в творчески игри сред зеленината на Боженци са основният метод за разбирането на факторите за успех в бизнеса. Лагерът цели да формира в учениците представата за предприемачеството като съвкупност от ценности, мотивация, страст, креативно и творческо мислене. Успели, млади предприемачи ще споделят своя опит и ще мотивират учениците да преследват своите мечти.

Таксата за участие е в размер на 140 лв. за ученици от Габрово и 240 лв. за участници от цялата страна и включва едноседмично хотелско настаняване, изхранване (закуска, обяд и вечеря) и учебни материали, а лекторите ще работят безвъзмездно за каузата – развитие на предприемаческото мислене сред младите хора. За допълнителни въпроси и записване: iliev@bauersax.org  / +359 894 616 416 / https://www.facebook.com/otkrivateli/#

Първият по рода си ученически лагер за предприемачество се организира от Индъстри Уоч чрез фондация Бауерзакс - Пловдив, с подкрепата на Община Габрово чрез Областен информационен център - Габрово.

Бъдещите лидери в света на пазарната икономика правят своите първи крачки днес. Бъди част от тях!