„Гореща точка ГМО – Граждански Мобилен Отряд“ е инициатива на Младежкия съвет по наркотични вещества към Община Габрово, който се реализира с финансовата подкрепа на Младежка банка – Габрово.

Защо ще е „горещо“? Защото с мобилна образователна шатра, доброволците от МСНВ ще дават информация за една от най-горещите и опасни теми – наркотиците!

Къде ще е „горещо“? Естествено там, където е територията на младите хора – в габровските училища, които подкрепиха инициативата за превенция употребата на наркотици – Професионална гимназия по строителство, ПМГ „Акад. Ив. Гюзелев“, ПТГ „Д-р Н. Василиади“ и ПГТ „Пенчо Семов“.

Кога ще е „горещо“? На 9-ти март – в Професионална гимназия по строителство; на 14-ти март - в ПМГ „Акад. Ив. Гюзелев“; на 16-ти март - в ПГТ „Пенчо Семов“ и на 17-ти март – в ПТГ „Д-р Н. Василиади“.

Кой може да се включи? Всички ученици са добре дошли в нашата „Гореща точка ГМО“, където Гражданския Мобилен Отряд на доброволците от МСНВ и представители на Общински съвет по наркотични вещества – Габрово ви очакват с много интересни, забавни и образователни игри.

С какво може да се включите на „гореща точка ГМО“? Може да решавате кръстословици, да въртите колело и да отговаряте на въпроси, свързани с наркотиците; да се състезавате със своите знания по отбори; да питате; да прочетете или просто да погледате….

И всеки, който се представи добре, ще получи „гореща“ награда!

Специални благодарности за осигурените награди от Община Габрово и Областен информационен център – Габрово.

 

В търсене на възможната истина
8 март 2016
Социално-образователна лаборатория ще обсъжда работата с деца със специални обучителни потребности
9 март 2016