Публично представяне по повод изпълнението на проект „Цветен град“ ще се състои в петък, 4 декември 2015 г., от 17:00 часа в ритуалната зала на Община Габрово.

По време на събитието екипът на проекта ще представи дейностите, свършеното до момента, както и какво предстои. Участие ще вземат представители на Швейцарското междинно звено, работниците от общинско звено „Озеленяване“, участниците в инициативата за облагородяване на жилищни райони, наречена „Доброволческа цветна кампания“.

Организаторите са подготвили две изненади. След края на представянето е предвидено посещение при създадената по проекта „зелена“ котка на ул. „Брянска“, която ще бъде пременена по нов начин, и ще се случи „нещо“ по швейцарска рецепта...

Втората изненада ще зарадва посетителите в ритуалната зала, които ще могат да отнесат малък фото спомен от „цветните“ инициативи.

Проектът се финансира чрез Българо-швейцарската програма за сътрудничество по схема за безвъзмездна помощ към фонд „Партньорство“. Общата му стойност е 438 947,00 лв. Дейностите стартираха от 1 май 2014 г. и ще продължат до 30 април 2017 г.

Събитието е отворено за медии, граждани и всички заинтересовани страни.

Коледно-новогодишна програма
2 декември 2015
Кутия за писма до Дядо Коледа и в Кукления театър
3 декември 2015