На 30 октомври, петък, в Конферентната зала на Габровска търговско-промишлена палата (гр.Габрово, ул. "Брянска" 30), ще се проведе първият за региона специализиран еднодневен семинар “10 стъпки към успеха в глобалната бизнес среда”. Еднодневното обучение е от 09 до 17 часа и се организира със съдействието на Община Габрово и Габровска търговско-промишлена палата, а медиен партньор е Gabrovo Daily. Програмата и условията за участие може да видите тук.

Габровецът Петър Иванов е създател на първата българска методика за управление на виртуални екипи Virtual Power Teams (www.peter-ivanov.com). През юни той представи своя метод в Габрово в зала "Възраждане".

Платеният семинар “10 стъпки към успеха в глобалната бизнес среда” е в отговор на големия интерес на габровци към работата му. Бизнес консултантът ще обучи предприемачите, представителите на неправителствения сектор и администрацията от Габрово и региона как да прилагат иновативните практики на методиката Virtual Power Teams в местния и регионален бизнес, така че да пробият на международните пазари, да постигат повече по европейски проекти, как да преодоляват междукултурните различия и да работят с новото поколение служители и мениджъри.

Обучението е базирано на системата "The 10 Big Rocks", която Петър Иванов създава през своята 20-годишна международна кариера. В ролята на старши мениджър Петър Иванов ръководи мащабни проекти в Европа, Азия, Африка и Близкия изток, а екипите му печелят наградите "Best of the Best" на Global IT Services и "Global IT Connect Award".

Системата "The 10 Big Rocks" се прилага успешно в страната и чужбина и се ползва с препоръките на БАУХ, Телерик, Nemak, BASF, Nordakademie, Communico, IIBA, CiBank, CeМat, Gfk, Kaufland, „Тук-там“, „Заедно в час“ и много други.

На 30 октомври вечерта, от 18 часа, всички желаещи са поканени на среща – разговор с Петър Иванов, отново в Конферентната зала на Габровската търговско-промишлена палата. Бизнес консултантът ще представи накратко методиката си и ще се срещне с представители на бизнеса, неправителствения сектор и медиите. Входът е свободен, с предварителна регистрация на events@peterivanov.com до 26 октомври 2015 г.

За подробности и записвания events@peter-ivanov.com, 0877 007 535, peter-ivanov.com.