Младежките организации от град Габрово се обединяват в мащабна кампания във връзка с 14-ти февруари – Денят на влюбените

За първи път тази година младежките организации от гр. Габрово обединяват усилията си в реализацията на младежка кампания, като поводът е 14-ти февруари - Денят на влюбените Свети Валентин и Трифон Зарезан.

Доброволците от Сдружение „Социален диалог 2001”,  ИМКА - Габрово, Общински съвет по наркотични вещества, Център за обществена подкрепа към Община Габрово и Български младежки червен кръст планират съвместната им кампания да стартира  в 11 часа на 14.02.2015 г. /събота/. Дейностите ще се проведат паралелно в централната градска част и в търговския център на булевард Априлов.

Влюбени и „разлюбени“ габровци ще имат възможност да напишат своите послания, свързани с любовта или виното, върху импровизирана „Стена на любовта“; ще имат възможност да си направят за спомен снимка в рамка,  да участват в игри за двама и „Срещи на сляпо“, както и да завъртят Колелото на любовта.

Всички граждани ще получат ръчно изработени сувенири, здравнообразователни и рекламни материали от доброволците към партниращите организации. Всеки който проявява желание, ще може да се запознае накратко с дейността на всяка една организация.

Съмишлениците на Купидон обещават много други изненади, подаръци и веселие!

Заповядайте!

В седмицата на любовта и виното ви каним на кино!
11 февруари 2015
Зимна обстановка в община Габрово към 08.00 часа на 17.02.2015 г.
16 февруари 2015