Женско благотворително дружество „ Майчина грижа“ кани габровци и гостите на Габрово на традиционния Благотворителен кулинарен базар на Петковден, 14 октомври от 11:00 ч, разположен до Църквата „Успение на Пресвета Богородица“. Събраните средства се събират във Фонд „Стефана Богдан Генчева“ – за стипендии на талантливи деца в областта на науката, изкуството, културата и спорта, за участие в национални и международни конкурси и олимпиади и в неравностойно социално положение.

На Петковден ще може да зарадвате себе си, близки, роднини или приятели с вкусна храна, приготвена от дамите от Дружеството, които предложат няколко вида баници, питки, щрудели, агнес, кексове, соленки, сладкиши с ябълки и с други плодове, курабии и други кулинарни изкушения, а така също и продукти от фирми, които ни подкрепят кампанията всяка година!

Посетете щанда на женско благотворително дружество, поговорете с дамите, подкрепете каузата им и може да сте сигурни, че това ще достигне до талантливи и млади хора от града ни, които прославят Габрово и страната ни.

Домът на хумора кани на ателие по анимация
9 октомври 2024
Изтича срокът за плащане на местни данъци и такси за 2024 г.
10 октомври 2024