През месец юли, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Габрово, организира провеждането на летни занимания за осмисляне на свободното време за всички ученици в общината.

Основната цел на програмата беше да направи лятото забавно и вълнуващо за младите хора.

В емблематичната градинка с мечето, всички желаещи имаха възможност да  участват в специално подготвени активности, изпълнени с много забавления, предизвикателства, усмивки и приятелства.

Децата танцуваха с „Инкансамбле“, рисуваха с Ива Пенчева, играха с аниматорката Диана и с читалище “Будителите 2017“, научиха много интересни факти от заниманията с детския отдел на Регионална библиотека “Априлов - Палаузов“, Младежкия център,  парк “Българка“ и Северно централно предприятие, а през играта и доброто настроение, разбраха от момчетата от клуб ,,НЕКСТ", че таекундо-то е добър начин за уплътняване на свободното време и  намериха отговор и как да се забавляват без риск от инциденти, с превантивния център към Община Габрово.

 

 

Обявление за откриване на процедура за попълване на списъка с кандидати за съдебни заседатели за Районен съд Габрово за мандат 2024 г. - 2028 г.
30 юли 2024
Националният музей на образованието гостува с изложба в Бачковския манастир
31 юли 2024