В карнавалния ден, на 18 май 2024 г. от 10.00 до 18.00 часа и ...... до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“ в Габрово.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – карнавалния. Но това не е всичко, ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа.

Влезте в тренда и сменете аутфита! Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

ЦЕНИ НА АРТИКУЛИ 2024

 

Цените са следните:

* МАГНИТИ - 3 ЛЕВА

* ДЕТСКИ ТЕНИСКИ – 20 ЛЕВА

* ДАМСКИ И МЪЖКИ ТЕНИСКИ – 25 ЛЕВА

* ЧОРАПИ – 9 ЛЕВА

 

Безплатни туристически пешеходни обиколки през летния сезон с ТИЦ – Габрово
14 май 2024
Зам.-кметът на Габрово Мария Йозова стана председател на Бюджетната комисия на НСОРБ
15 май 2024