Утре – 21 февруари 2024 г., от 17:30 часа предприемачът Владимир Дръндаревски ще представи в Габрово своята „Книга за щастието“. Новината съобщават от Регионална библиотека „Априлов – Палузов“, която ще бъде домакин на премиерата.

„Това е книга, която дава точните понятия, свързани с щастието. Развива пълномащабна теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното – дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието. Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено, за да намирате пътя към вашето бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие“, казва авторът.

Според него щастието е „да живееш в „тишината“ на своята душа, независим от нищо и никого, както и да бъдеш винаги, където и с когото поискаш“. Творбата има претенцията да е първата в света завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно и достъпно понятието Щастие.

Владимир Дръндаревски е роден през 1977 г. Той е магистър по финансов мениджмънт от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. „Книга за щастието“ е първата му книга.

*На снимката: Авторът по време на представяне на творбата си © Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе

Програма на събития, посветени на Националния празник на Република България
20 февруари 2024
На 28 февруари заповядайте на среща разговор с историците - проф. Вера Бонева и д-р Чавдар Ангелов
21 февруари 2024