Тази вечер в 18 ч. започва 30-то юбилейно издание на традиционния турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово. В атрактивната надпревара, в която всички любители и аматьори ще могат да демонстрират уменията си, ще се включат 16 записали се отбора.

По време на проведената техническа конференция в петък 16-те тима бяха разпределени чрез жребии в четири предварителни групи. Водачи в тях са отборите на „Титан гард“ – шампион от последното издание на турнира, „МФК Боруна“ - финалист от миналата година под друго име, „Карата ауто“ и „Копакабана“.

Първите два отбора от всяка група ще продължат напред към четвъртфиналите, като схемата за фазата на елиминациите вече е ясна /може да видите тук Общински спортни имоти - Габрово - 16 отбора ще участват в 30-я турнир по минифутбол (sport-gabrovo.com)/  Ще се играят по два мача в делничните дни от 18:00 и 19:00 часа.

Кога и кои са двубоите, както и какво е временното класиране може да проследите на страницата на Общински спортни имоти в специалната секция на сайта Футзал

 

Данъчната кампания по събиране на местните данъци и такси за 2024 г. започва на 17 януари 2024 г.
15 януари 2024
73 участници в първата енергийна общност в България
15 януари 2024