На Рождество отваряме сърцата си и стопляме душите си с добра дума, поздрав, мил жест. Приканваме ви – оцветете Коледата на нашите четириноги приятели от приюта! Раздайте любов на кученца в нужда и се присъединете към нашата вълнуваща инициатива, посветена на бездомните кучета.

Всеки ден, виждаме изхвърлени и отритнати животинки, лоялни и раздавали цялата си обич на своите стопани, но превърнали се в ненужни или в тежест. Тогава, те намират своето спасение в приюта, но продължават да копнеят за топлина, радост и за „своя човек“. Те заслужават шанс за по-добър живот. Заслужават да бъдат Вашият най-добър приятел.

С Вашата подкрепа можем да направим сезона наистина празничен за тях. Посетете ги, разпитайте за тях, харесайте някое невинно същество или се оставате то да Ви избере и бъдете сигурни – те никога не грешат и разпознават своя добър стопанин. Няма по – ценен подарък за светлите празници от това да направиш добро и подариш нов живот. 

Раздайте любов тази Коледа и дайте топъл дом на бездомно куче. Осиновете, не купувайте!

На 25 декември от 11 часа на ул. "Радецка" Снежи и Добра ще очакват своите благодетели и със сигурност ще направят празника на поне две семейства истински.

 

Работно време на Община Габрово с граждани на 29 декември 2023 г.
22 декември 2023
Отлично представяне на габровските гимназии и средни училища в образователната надпревара „За Габрово – с гордост“
22 декември 2023