С цел обезпечаване на необходимия ред и сигурност по време на посещението на президентите на Бразилия и България в Габрово, за времето от 15.00 до 17.30 ч на 06.10.2011 г., ще бъдат въведени временни ограничения на движение на МПС.

От 15.00 ч. поетапно ще бъде спирано движението по пътя В. Търново – Габрово и улиците "Орловска", "Хр. Смирненски", "Брянска", "Юрий Венелин", "Райчо Каролев", бул. "Априлов" /от Централна поща до Областна управа/, "Скобелевска", "Априловска" и "Николаевска" в Габрово. Движението по ул. "Македония" ще бъде двупосочно.

За периода 15.00 – 17.00 часа ще бъде спряно движението през пл. "Възраждане", с изключение на градския транспорт и ул. "Николаевска" от църквата “Св. Богородица” до кръстовището с ул. "Райчо Каролев".

ОДМВР Габрово призовава гражданите да освободят от паркираните автомобили ул. Николаевска в района на Исторически музей и ул. Иван Гюзелев.

С цел недопускане на инциденти, полицията призовава участниците в движението да спазват стриктно въведените ограничения и да изпълняват указанията на полицейските служители.

Домът на хумора и сатирата показва шаржове на Дилма Русеф
5 октомври 2011
ПАРТНЬОРСТВО ГАБРОВО – ТУН
7 октомври 2011