Когато си социално ангажиран, имаш голямо сърце и добрите дела са естествена част от ежедневните ти дейности, е толкова лесно да накараш хората да се усмихват. Това доказаха екипът на ОФК „Янтра Габрово“ и техните партньори - „УКО България, с поредния си приятелски жест към потребителите на Терапевтичен център „Свети Илия“-Габрово.

След като Футболният клуб ги подкрепи по време на спортно-терапевтичния лагер „9:0 за хората срещу зависимостите“, който се проведе в края на юни в Габрово, клубът отново трогна момчетата от ТЦ „Свети Илия“.

На среща на ст. „Христо Ботев“ представители на ръководството на клуба, треньори и футболисти връчиха на всички момчета, успешно преминали лечение по програмата за психосоциална рехабилитация на зависими и посещаващи Дневния център в нашия град, абонаментни карти за сезон 2022/2023, фланелки на тима и др. рекламни материали.

 „В добрите каузи ще бъдем винаги заедно. Може да разчитате на нашето партньорство и занапред, а ние с радост ще ви очакваме на трибуните по време на футболните ни срещи. Защото Вашата подкрепа е важна за отбора“, заявиха от ОФК „Янтра Габрово“.

Приятелският жест стана възможен благодарение на основния партньор на клуба - фирма „УКО България“. Собствениците на компанията – Мариана и Патрик Кайзер, лично поздравиха момчета от ТЦ „Свети Илия“ за волята и усилията, които полагат по пътя към голямата цел – израстването и превръщането им в здрави и пълноценни личности.

Разделиха се с усмивка и обещание за скорошна среща – тази събота, в 18.30 ч., на ст. „Христо Ботев“, за да подкрепят отбора.

Инициативата на ОФК „Янтра Габрово“ и „УКО България“ е в подкрепа на цялостната работа на Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център-Габрово за преодоляване на стигмата над една от най-уязвимите групи в обществото и пореден силен пример за подпомагане процеса на плавно социално интегриране на зависимите и техните семейства.

Само Янтра!

 

Закриват изложбата на социални плакати в „Шести участък“
21 юли 2022
Облечете тениска на УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ и спечелете награда!
22 юли 2022