Четири са най-смелите и амбицирани отбори, които се записаха за участие във футболния турнир на УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ.

Предвид организацията на турнира, информираме отборите, че срещите ще се проведат в събота, 23 юли, от 10:00 часа на очертаното вече игрище на поляната.

Необходимо в съботния ден отборите да се явят в 9:00 часа на игрището, когато ще бъде изтеглен и жребият за провеждане на срещите.

Преди началото на всяка среща отборите ще трябва да представят своето екологично послание.

 

ВТОРИ ШАНС:

За всички, които още не са взели решение да се включат в турнира, а ще бъдат на УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ и биха искали да вземат участие в това първо спортно събитие на фестивала, даваме възможност за втори шанс.

Новосформираните отбори ще могат да се регистрират за участие в петък, 22 юли, на място, в ИНФО зоната на фестивала. Необходима информация за регистрация: име на отбора, списък на участниците и лице за контакт.

Повече информация за мини футболния турнир може да получите на e-mail: uzanafest@gabrovo.bg и на тел.: 0888 590 898.

Очакваме Ви!

Спортната инициатива се организира от Община Габрово и за първи път е част от екологичния фестивал. Официален партньор на турнира е специализираният магазин за селектирано пиво БИРОТЕРАПИЯ, които осигуряват и наградите за най-добрите.

В края на тази седмица Музеят на хумора и сатирата отправя покана за две събития, част от съпътстващата програма на 25. Биенале на хумора и сатирата в изкуството
20 юли 2022
Хитът на сезона: Тениските на УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ
20 юли 2022