Позиция на директора на ОП „Гробищни паркове“ Александър Дичовски

Поднасям най-искрените си извинения на всички габровци за причинения емоционален дискомфорт от публикацията, свързана с Общинско предприятие „Гробищни паркове“, показваща календар на служителите на предприятието, изобразяващ сцени с непристойно поведение на територията на Централен гробищен парк.

Бих желал най-отговорно да заявя, че в качеството ми на директор на ОП „Гробищни паркове“ и в лично качество никога не съм възлагал, заплащал и разпространявал календари от какъвто и да е вид с логото на предприятието.

Въпросният календар на служителите е лична приумица, за която те ще дадат писмени обяснения. Започната е проверка по случая и ще поискам конкретни обяснения за мотивите за тази нелепа, грозна и отвратително низка в човешки план постъпка. Бих искал да уточня, че всички атрибути на снимката са част от работния инвертар, а черепът на една от снимките е порцеланов пепелник.

Всички участвали в този фарс ще бъдат строго санкционирани, съгласно разпоредбите на закона и вътрешните правила за определяне на работната заплата в ОП „Гробищни паркове“.

Още веднъж поднасям най-искрените си извинения на габровци и моля за разбиране до окончателното изясняване на случая.

 

 

Купа и златен медал за габровския шахмат в „Битката за Троян“
27 юни 2022
Заместник - кметът Невена Минева отличи участниците в XXV Старопланински събор „БАЛКАН ФОЛК 2022“
27 юни 2022