Любимият УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ се завръща, за да придаде на юли необикновена емоция сред природата.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ е ЕКОЛОГИЧЕН ФЕСТИВАЛ за хората и ЗА природата.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ е МУЗИКА, изкуства, знания, приятелства и споделени емоции!

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ е ИЗЛОЖЕНИЕ на добри еко практики, успешни био продукти, творчески арт инициативи и екологични иновации.

Екологичният фестивал УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ се организира от Община Габрово и е част от „зелените“ инициативи, посветени на отличието Европейски зелен лист, чийто носител за 2021 година е Габрово. Устремен към екологичното поведение и грижата за природата, фестивалът ще срещне зелените идеи и успешните екологични модели, представени в 7 зони чрез еко практики, интерактивни дейности и лекции за опазване на околната среда, успешни здравословни продукти и устойчиви арт инициативи.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ ще бъде предизвикателство за мисълта, сетивата и вкусовете. В дните на фестивала ще може да изпробвате собствените си възможности в различни атракции, да научите повече за зелените идеи, да опитате вкусни български храни и разнообразни био продукти.

А сцената под открито небе ще предложи ритъм, емоция  и усещане за природа в изпълненията на забележителни музиканти - ОРАТНИЦА, ТЪПАНИ И ГАЙДИ, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, THE CASE, ОСНОВНО ВЕТРОВЕ, ЕХО БАЛКАН САМБА, COOL DEN и др.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ ще Ви посрещне топло, гостоприемно и омагьосващо!

ОЧАКВАМЕ ВИ ОТ 23 ДО 25 ЮЛИ НА УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ!

Следете информация за събитията на фестивала на сайта uzanafest.gabrovo.bg

Габрово се присъедини към Споразумението на кметовете до 2050 г.
24 юни 2021
25 отбора от 14 държави ще финишират в Габрово на колоездачната обиколка на България
25 юни 2021