Инициативата „България Пее“ с Йордан Камджалов и "Музикална лаборатория за човека" ще се състои на 17 май от 19:00 часа на пл. „Възраждане“ в Габрово.

"България трябва да пее. Българският народ е оцелявал през вековете и хилядолетията и този метод, тази живителна и спасителна сила, не трябва да се изоставя, трябва да се ползва и днес." С това убеждение Йордан Камджалов и "Музикална лаборатория за човека" създават и реализират инициативата „България пее“.

В понеделник на площад „Възраждане“ ще прозвучат едни от най-популярните български песни, свързани с националните ни празници и българско самосъзнание.

Музикалният формат е отворен за всеки, без значение има или не музикална подготовка. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Входът за него е свободен!

Маестро Камджалов и хористите от Лабораторията ще ни потопят в света на музиката и ще ни предизвикат да участваме в създаването на един общ хор, който да изпрати послание за силата на общността и смисъла да бъдем заедно!

Очакваме Ви в Деня на Габрово на площад "Възраждане"!

Поля Йорданова от габровския театър с награда „Икар“ за „дебют“
12 май 2021
Удължава се срокът за участие в конкурса „Моето зелено Габрово“
13 май 2021