Дискусия под надслов „Бизнесът и възможностите за европейско финансиране в периода 2021 - 2027 г.“ ще се състои утре, 17 март 2021 г., от 11:00 часа в електронната платформа Zoom (Зуум).

Събитието се организира съвместно от Община Габрово, Европейски информационен център „Европа директно“ при Габровската търговско-промишлена палата и Регионален иновационен център „Амбициозно Габрово“ със съдействието на Регионално сдружение на общини „Централна Стара планина“.

Експерти от Представителството на Европейската комисия в България ще запознаят участниците с възможностите, които предоставят Планът за възстановяване и устойчивост, инициативата „Следващо поколение ЕС 2021-2024 г.“ и други инструменти, насочени към бизнеса.

Ще бъде представен механизмът на взаимодействие между местната власт и бизнеса при разработването и изпълнението на Плана за интегрирано развитие на общината и възможностите за включване чрез съвместни проекти. Ще бъдат показани продукти и решения на „Сименс – интелигентна инфраструктура“ за индустриални сгради, както и напредъкът по изграждащата се в Габрово среда за развитие на иновации.

Срещата е отворена за представители на фирми от Габровска област и към всички заинтересовани страни.

Линк за достъп в Zoom: https://bit.ly/3ljPgff

Номер на срещата: 832 287 4812

Парола: GCCI

Програма

Предварителна информация по темите

От 17 март до 3 април учениците от 5-и до 11-и клас в габровска област преминават на обучение в електронна среда
16 март 2021
Младежи от Габрово и Петах Тиква се срещнаха онлайн
16 март 2021