План за интегрирано развитие в периода 2021-2027 (ПИРО) разработва Община Габрово, като целта е създаване на качествен, мотивиран и секторно обхватен документ, който да очертае развитието на габровската територия през следващия Програмен период.

ПИРО Габрово ще определи регионалното и пространственото развитие на общинската територия, очертавайки актуалните проблеми, нуждите и потенциала за развитие на региона, средносрочните цели и приоритети. Планът се разработва в няколко части, чрез които се извършва анализ на икономическото, социалното и екологичното състояние на общината.

ПИРО Габрово е в етапна завършеност по отношение на социално-икономическия анализ и проведеното анкетно проучване. В тази връзка Община Габрово кани жителите на общината и всички заинтересовани лица, да вземат участие в публичното представяне на данните от социално-икономическия анализ и резултатите от проведеното социологическо проучване.

Събитието ще се проведе онлайн на 5 март 2021г. от 15:00 часа.

Линк за достъп:

https://mungabrovo.webex.com/mungabrovo/j.php?MTID=ma443c83d16d8f812e3a27d38c6a89aa6

След като кликнете върху линка, който ще бъде активен малко преди обявения час на събитието, автоматично ще се свали приложението webex.exe, което ще трябва да инсталирате на вашия компютър. С приключване на инсталацията ще се зареди прозорец, в който трябва да се регистрирате с име и реален мейл. Следват настройки на аудиото и видеото на Вашия компютър и присъединяване към срещата. Ако приложениеto webex.exe е инсталирано вече на вашия компютър, при стартиране на линка няма да се свали инсталационен файл, а ще се покаже прозорец „Отваряне на Cisco Webex Meeting“.

Предварителна програма на срещата.

Очакваме Ви!

Председателят на народното събрание и Великотърновският митрополит бяха в Габрово на 3 март
3 март 2021
„Така извоювахме свободата...“
3 март 2021