„Да се информираме, докато се забавляваме” – с това послание експретите от Областен информационен център – Габрово ще посрещнат гражданите в специално организираната карнавална приемна по време на един по-различен и нетрадиционен „Карнавал по никое време”.

Той ще се проведе на 6 октомври 2012 г. от 16.00 до 19.00 часа и ще изненада зрителите с изцяло новия си формат. На новоизградена по европейски проект крайречна улица в центъра на Габрово ще бъдат разположени като в отделни сепарета 30 карнавални картини, около които хората ще могат свободно да се разхождат и да участват в тях, колкото пожелаят.

Една от тези 30 картини ще бъде и своебразната карнавална приемна на Областен информационен център – Габрово, в която гражданите ще могат да получат информация за оперативните програми, актуалните процедури и добри практики. Екипът на ОИЦ – Габрово ще се включи както в карнавала, с подходящи костюми и настроение, така и в изпълнението на своята ежедневна работа - да информира обществеността за Структурните и Кохезионния фондове в България.

Областен информационен център - Габрово (ОИЦ) е създаден по проект на Община Габрово № 0060-ОГО-3.3. „Изграждане и функциониране на областен информационен център в Община Габрово”, договор с регистрационен номер BG161PO002-3.302-0006-C0001, финансиран по Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие.

ОИЦ е създаден по проект на Община Габрово № 0060-ОГО-3.3. „Изграждане и функциониране на областен информационен център в Община Габрово”, договор с регистрационен номер BG161PO002-3.3.02-0006-C0001, финансиран по Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Засилен интерес към възможностите за европейско финансиране в Трявна, Дряново и Севлиево Голям интерес към карнавалната приемна на ОИЦ – Габрово