Електрически автобуси в Габрово ще има. Още в началото на следващата седмица ще бъдат отворени цените по процедурата за доставка на новите електрически 12-метрови автобуси.

Утре Община Габрово внася в Общинския съвет предложение свързано отново с нови автобуси по другата обособена позиция в проекта. Това предизвика интерпретации по темата и дори обвинения. Какво наистина ще предложи Общината утре на съветниците, чуйте в Часът на Габрово по Бумеранг.

Във втората част на предаването гостува председателя на читалище Габрово 2002 за това, което планира през 2019 едно от най-дейните ни читалища в общината. И още, каква е връзката между доайенът в габровската журналистика Тотка Полкова и един от най-привлекателните български актьори Наум Шопов. Ще чуете само в Часът на Габрово в звуковия файл.

Габровската болница и филиалът на Медицински университет - Варна във Велико Търново ще си партнират в покрепа на пофесионалното образование "Часът на Габрово" за образованието и важните новости в системата /06.02.2019 г./