Съобщение във връзка със защита на идейна концепция за управлението и развитието на Дом на културата „Емануил Манолов“ – гр. Габрово

 

Комисията, назначена със заповед №1233/27.06.2024 г. на кмета на община Габрово, уведомява кандидатите, представили идейна концепция за управлението и развитието на Дом на културата „Емануил Манолов“ – гр. Габрово, че защитата на концепцията се проведе на 22 юли 2024 година, в сградата на Община Габрово, пл. "Възраждане" № 3, Приемна (вход под кулата), както следва:

 

Име и фамилия на кандидата
(кандидатите са подредени по реда на постъпване на заявленията им за участие в процедурата в Деловодство на Община Габрово)

Начален час
на защита на концепцията

Йордан Белев

09.00 часа

Симона Гърдевска

09.30 часа

Севдалин Христов

10.00 часа

Теодор Петков

10.30 часа

Стойо Тинков

11.00 часа

Стоян Руменин

11.30 часа

Ивелина Маринова

12.00 часа

 

 

 

 

 

 

Предоставянето на личните данни е доброволно, тяхното обработване, ползване в процеса по подбор и съхраняване ще се извършва в пълно съответствие със Закона за защита на личните данни.

 

 

Резултат от подбор по документи за длъжността кариерен консултант в ЦПЛР "Кариерно ориентиране" - Габрово Община Габрово предлага възможност за професионална реализация на медицински специалисти